Assemblea general de socis de la ICHN

Dimarts 1 de març de 2022, a les set de la tarda, a la Sala Pere Coromines de l’IEC.

L’Assemblea inclourà els actes següents:

En primer lloc, el nomenament d’Alícia Masriera com a Sòcia d’Honor de la Institució, en reconeixement a la seva tasca relacionada amb el coneixement i conservació del medi natural. Montserrat Navarro Codina, cap del Centre de Documentació del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, en farà la presentació.

A continuació, es lliurarà el Premi Torras-Foulon, convocatòria 2022, que es va concedir a Andreu Cera, Antonio Gómez-Bolea, Joana Mendes i Àlex Cortada, per la proposta «Estudi poblacional de Ramalina lusitanica i Ramalina pusilla. Dos macrolíquens epífits amb distribució molt restringida i potencialment vulnerables a Catalunya».

En aquest enllaç trobareu l’ordre del dia, la papereta de votació i l’acta de l’assemblea del 2021.