Delegació de la Serralada Litoral Central

Del 5 a l’11 de novembre de 2022, 37a exposició de bolets del Maresme, a Can Boet – Centre de Patrimoni Arqueològic i Natural (c. de Pablo Iglesias, 83; 08302 Mataró). Tradicional mostra representativa de la diversitat de bolets que es poden trobar a la Serralada Litoral, organitzada per Patrimoni Natural – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i Delegació de la Serralada Litoral Central – ICHN.

Horari: de dissabte a divendres, de 17 a 20 h. Diumenge, de 10 a 14 h

Activitats:

  • Dissabte 5 de novembre, de 8 a 12 h, sortida a buscar bolets per a l’exposició. Punt de trobada: Can Boet – Centre de Patrimoni Arqueològic i Natural, C. Pablo Iglesias, 83; Mataró. Cal portar cotxe, cistell i ganivet.
  • Dissabte 5 de novembre, de 18.30 a 19.30 h, Visita comentada a l’exposició, a càrrec de la Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN).

Per a més informació, seguiu aquest enllaç. Cal inscripció prèvia al 93 741 29 30 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h) o bé a l’adreça educacultura@ajmataro.cat

Consulteu el web de la Delegació de la Serralada Litoral Central