Delegació d’Osona – GNO

Sortides naturalistes «Descobreix els ecosistemes naturals» 2022

Dissabte 18 de novembre de 2022, de 19 a 21 h, xerrada de tancament del cicle, a càrrec de Jordi Faus, Carles Martorell i Jordi Baucells, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN). Es donarà a conèixer el projecte Creació d’una reserva de rapinyaires nocturns a la Plana de Vic, guanyador de la última edició del premi “Natura i Societat” promogut per la Fundació Privada Girbau. S’explicarà l’engegada del projecte, els seus objectius i les estratègies de gestió que s’estan portant a terme per a la millora de les poblacions de rapinyaires nocturns de la Plana de Vic. Es podrà seguir presencialment o bé en línia, al canal de YouTube del Museu del Ter.

Consulteu el programa complet

Consulteu el web del GNO