Delegació d’Osona – GNO

Sortides naturalistes «Descobreix els ecosistemes naturals» 2023

· Divendres 17 de març de 2023, a les 19 h, al Museu del Ter, tindrà lloc la xerrada «Una costella de sireni de Folgueroles: què hi fa un dugong a la plana de Vic?», a càrrec de Jordi Vilà (Geòleg.cat i Grup de Naturalistes d’Osona GNO-ICHN) i de Josep Biosca (geòleg, UPC de Manresa). Cartell. Es podrà seguir presencialment o bé en línia, al canal de YouTube del Museu del Ter.

· Diumenge 19 de març de 2023, de 9 a 14 h, sortida d’«Anellament científic d’ocells», a càrrec del Grup d’Anellament Calldetenes-Osona. Lloc de trobada: accés a l’espai ambiental de les Casasses des de l’aparcament de camions del carrer Cantonigròs, PI Les Casasses, Vic. Cartell. Cal inscripció prèvia mitjançant el formulari que trobareu a l’agenda del Museu del Ter

Consulteu el programa complet

Consulteu el web del GNO