Col·laboració amb la Societat Catalana d’educació Ambiental (SCEA)

9 i 10 de juny de 2023, curs «Continguts i curiositats del nostre entorn: Formació naturalista per a educadors/es ambientals»

Junt amb l’SCEA s’ha organitzat un curs de formació de caire naturalista adreçat a persones que duguin a terme activitats en entorns naturals (educadors ambientals, guies…). La intenció del curs, és la de millorar el coneixement en les funcions ecològiques i les curiositats dels invertebrats, carnívors, briòfits i orquídies, a més de descobrir quins efectes poden tenir sobre ells el canvi ambiental.
El curs es distribueix en dues parts, una primera part teòrica, en línia, divendres 9, de 16 a 20 h (4 h) i una segona part pràctica de treball de camp el dissabte 10 de juny de 9 a 19 h (10 h), a la Garrotxa. El professorat estarà compost per Jan Tomàs i Rafael Carbonell (invertebrats); Joan Cuscó (orquídies); Miquel Jover (briòfits i molses) i Marc Vilella i Xavier Soler (carnívors), membres de la ICHN, experts en els camps d’interès del curs.

Per a més informació i inscripcions, consulteu el web de l’SCEA