Delegació d’Osona – GNO

Sortides naturalistes «Descobreix els ecosistemes naturals» 2023

  • Dissabte 10 de juny de 2023 «Flora i vegetació de ribera», a càrrec de Carme Casas i Albert Palou, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN). Punt de trobada, a les 10 h, a l’aparcament de les Piscines Municipals de Les Masies de Voltregà.
  • Dissabte 17 de juny de 2023:
    «Les papallones», a càrrec d’Albert Palou, Martí Franch, Jordi Faus i Alba Puntí, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN). Punt de trobada: a les 10 h, a la Universitat de Vic. Campus de la Torre dels Frares (C/ de la Laura, 13. Vic).
    «Les papallones nocturnes», sortida nocturna, a càrrec de Josep Ylla, Ramon Macià, Arcadi Cervelló i Albert Xaus, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN) i Societat Catalana de Lepidopterologia (SCL). Punt de trobada: a les 20.30 h, al Santuari de Puig-l’agulla (Sant Julià de Vilatorta). Es recomana deixar el vehicle a l’aparcament de Vilalleons. Més informació…

Per a més informació i inscripcions, consulteu l’agenda del Museu del Ter.

Consulteu el programa complet