Troba’ns a Facebook
Segueix-nos a Instagram

Butlletí de la ICHN

Números anteriors
Per articles (tots els números) – Volums sencers (3a etapa)
Pdf del Butlletí en curs

 

Normes de publicació del Butlletí de la ICHN

En encetar el procés d’un nou número del Butlletí de la ICHN, hi ha hagut un relleu en l’equip editorial. El nou responsable, nomenat pel Consell Directiu, és Juli Pujade-Villar. Una de les primeres tasques realitzades és canviar el funcionament i el format de la revista. Hi ha tres aspectes importants a tenir en compte:

• Que la publicació dels manuscrits serà on-line una vegada estiguin acceptats, sense esperar a la publicació física en paper a finals d’any la qual cosa proporcionarà una major rapidesa en la publicació.

• Un canvi de normativa del Butlletí. És imprescindible que els articles segueixin la normativa escrupolosament abans de ser enviats al avaluadors.

• Els articles s’han d’enviar a l’adreça: butlleti.ichn@iec.cat

Avís als socis
El Consell Directiu de la ICHN té la voluntat d’anar reduint la producció en paper tant per afavorir el medi ambient com les despeses d’impressió i de tramesa.
És per això que us informem que del Butlletí de la ICHN, 85 només s’enviarà en paper als socis que ho demanin expressament enviant un missatge a la Secretaria de la ICHN, tal com va ser acordat en la reunió del Consell Directiu del dia 20 de novembre de 2020 i ratificat el 15 de desembre.