Troba’ns a Facebook
Segueix-nos a Instagram

Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona

L’Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona (AAMCNB) és una organització sense afany de lucre que dóna suport al Museu i als seus programes i activitats. L’Associació es va fundar l’any 1994 amb el nom d’Associació d’Amics del Museu de Zoologia de Barcelona però la posterior unificació del Museu de Geologia i el Museu de Zoologia constituint l’actual Museu de Ciències Naturals ha promogut el seu canvi de nom.

Amb la seva acció l’Associació contribueix a la consecució dels objectius del Museu: la conservació, l’estudi i la difusió del patrimoni natural, l’educació en les ciències naturals, i la conscienciació ambiental. 

L’Associació permet als interessats participar activament en el Museu, aportant-hi les seves idees, propostes i experiències per potenciar-lo i fer-lo més present en la vida del nostre país i del món. 

L’Associació treballa per: 

  • donar a conèixer el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i actuar com a grup d’opinió en favor de la seva millora i projecció,
  •  aportar recursos per a projectes del Museu, financers i d’altres tipus,
  •  promoure, conjuntament amb l’equip tècnic del Museu, activitats i projectes de conservació, coneixement i difusió del patrimoni natural,
  •  acollir i incentivar els col·laboradors voluntaris del Museu,
  •  fomentar la pràctica naturalista, estimulant noves vocacions,
  •  aplegar a tothom que tingui un interès especial pel Museu, i encoratjar la seva participació activa.

Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona (AAMCNB) Museu de Ciències Naturals de Barcelona · Edifici de Zoologia Pg. Picasso s/n; 08003 Barcelona · Tel.: 93 256 22 10 · Fax: 93 310 49 99 · a/e: amicsmuseucienciesnaturals@bcn.cat.