Enregistraments a la Llar del Sord de Lleida

La segona associació on vam fer enregistraments va ser a la Llar del Sord de Lleida, una entitat fundada l’any 1953 i l’única associació vinculada a l’LSC de tota la comarca del Segrià. Com que l’organització dels horaris de recollida de dades és molt complexa, vàrem haver de dividir les sessions de gravació en dues. A la primera sessió, duta a terme el novembre del 2014, vàrem enregistrar les parelles adulta i d’edat avançada. A la segona sessió, que no es va poder fer fins al cap d’uns mesos, al juny del 2015, vàrem gravar la parella de la franja d’edat de 18 a 30 anys. Des d’aquí reiterem el nostre més sincer agraïment per la bona acollida que va tenir el projecte per part dels socis de la Llar del Sord de Lleida i sobretot per part de la Lídia Sánchez, que va mostrar una generosa disposició tant en la fase prèvia de preparació, com durant l’enregistrament.

 

 

Share

Els comentaris estan tancats.