Nota 14- De nou, enregistraments a Terrassa

El passat diumenge dia 14 de novembre del 2021 vam tornar a l’Associació de Persones Sordes de Terrassa (APESOTE). Fa més de cinc anys ja hi havíem estat fent enregistraments de les dues parelles de signants sords d’edat adulta i d’edat avançada però llavors no vam filmar la parella de joves perquè en aquells moments l’entitat no comptava amb els perfils de signants necessaris. Just abans de la pandèmia ens havíem posat en contacte amb APESOTE per fer aquests enregistraments però la pandèmia per la COVID va aturar les nostres previsions. Amb el retorn a les activitats vam aprofitar per reprendre els contactes i dos membres del nostre equip, el David Falguera i jo mateix, vam realitzar els enregistraments. El David Falguera era la primera vegada que assistia a les sessions d’elicitació i filmar les produccions dels dos joves sords va ser una experiència molt enriquidora. Volem felicitar APESOTE i la seva presidenta per obrir-nos les portes de l’associació i fer-nos sentir tan còmodes en aquesta segona visita a l’entitat.

Share