Nota 15 – Tornem a enregistrar a l’Associació de Persones Sordes de Cambrils

Hola! El passat mes de novembre del 2021 el David Falguera i jo mateixa vam desplaçar-nos a l’Associació de Persones Sordes de Cambrils. No era la primera vegada que hi anàvem. Fa dos anys amb el Xavi Álvarez ja hi havíem anat per enregistrar dades de la parella d’edat adulta i la parella d’edat avançada. La parella de joves no es va poder filmar per falta de signants nadius. Fa poc ens van fer saber que hi havia una parella de signants sords que tenia una edat pròxima a l’edat de la parella de joves. Tots dos són nadius de l’LSC i els membres de la seva família també són sords signants. Amb els membres de l’equip del Corpus vam decidir que seria interessant tornar a anar a Cambrils per enregistrar-los. Vam concertar la cita en diumenge, però com que és el dia que precisament l’Associació tanca vam optar per fer els enregistraments a casa de la parella, de manera que tots vam estar molt còmodes. Va ser un plaer per a tots fer aquests enregistraments i va ser molt interessant. Volem felicitar la parella per aprofitar el dia de festa per ajudar-nos a avançar en el Projecte del Corpus.

Share