Projectes finançats per la Marató de TV3

Marató de TV3

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, que té per objectiu principal obtenir recursos econòmics per a contribuir a l’avenç de la recerca sobre malalties que encara no tenen curació definitiva (com el càncer, la sida o l’alzheimer).

També pretén potenciar la divulgació, la conscienciació i l’educació de la societat sobre aquestes malalties.

La Fundació La Marató de TV3 va ser creada el 1996 amb l’objectiu de promoure la recerca biomèdica i de posar en marxa campanyes de sensibilització i difusió de les malalties de què tracta el programa La Marató de TV3.

La Marató 2008, dedicada a les malalties mentals, va recaptar 6.972.341,51 €, i des de l’any 1992, ha repartit 70.637.527 € entre 515 projectes de recerca biomèdica. Aquests projectes s’han desenvolupat en institucions científiques principalment de Catalunya, però també en xarxa amb altres institucions d’àmbit espanyol o internacional, finançant a més de 1.300 investigadors catalans per continuar portant a terme els seus estudis.

A l’apartat de Recursos Econòmics del portal web MERIDIÀ, podeu consultar les dades dels projectes de recerca concedits per la Marató des de l’any 1996 a les entitats de recerca de Catalunya, Illes Balears i País Valencià. L’Informe Projectes de recerca de la Fundació la Marató de TV3, per tipus d’entitat de recerca ha estat actualitzat recentment amb les dades de la Marató 2008.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter