2es Jornades sobre Sostenibilitat i Canvi Climàtic (2JSCC)

biodiversity

Des del 1970, el Dia de la Terra se celebra arreu del món el 22 d’abril. L’objectiu és conscienciar la ciutadania de l’existència de problemes com ara la contaminació, la conservació de la biodiversitat, el canvi climàtic i altres preocupacions mediambientals, que estan provocats per la societat moderna.

L’Institut d’Estudis Catalans, l’acadèmia de les ciències i les humanitats dels territoris de llengua i cultura catalanes, no pot estar absent de la commemoració i vol celebrar aquesta efemèride mundial, juntament amb l’Any Internacional de la Biodiversitat.

Així, els dies 28 i 29 d’abril s’han organitzat les 2es Jornades sobre Sostenibilitat i Canvi Climàtic (2JSCC) amb conferències impartides per destacats científics experts en el tema:

Les 2JSCC compten amb la col·laboració de la Institució Catalana d’Història Natural (filial de l’IEC), la Societat Catalana de Biologia (filial de l’IEC) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter