Creació de l’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS), abans AATRM

Departament de SalutEn l’Acord del Govern de 15 de juny de 2010 publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), es modifica la denominació de l’empresa pública Agència d’Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques (AATRM) per la d’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS). Aquest canvi de nom respon a un canvi d’orientació de l’Agència, que té la voluntat de millorar la qualitat del sistema sanitari.

L’AIAQS, empresa pública del Departament de Salut adscrita al Servei Català de la Salut es crea amb la missió de generar coneixement per contribuir a la millora de la qualitat, la seguretat i la sostenibilitat del sistema sanitari públic. També té la voluntat d’integrar les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC) i d’avaluar les tecnologies, la recerca i la qualitat dels serveis sanitaris. Aquest fet facilitarà la gestió global del cicle de vida de la informació.

El DOGC ha publicat l’acord de Govern en el qual es canvia la denominació de l’empresa pública Agència d’Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques (AATRM), se’n modifiquen els Estatuts, i se n’aprova el text refós. Aquest acord implica l’ampliació de les funcions de l’AATRM, que adquireix la denominació d’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS).

Amb aquests nous estatuts, l’Agència inaugura una nova etapa per continuar al servei de les entitats que configuren la xarxa sanitària pública i amb la finalitat d’avançar conjuntament en la millora de la qualitat assistencial. També es comptarà amb la participació de representats provinents de l’àmbit de l’administració pública, de l’empresarial, de la recerca o de l’universitari.

Si voleu ampliar la informació sobre l’activitat de recerca de la nova AIAQS, podeu consultar l’informe sobre els projectes de recerca concedits per l’AATRM a l’apartat de Recursos econòmics del portal web MERIDIÀ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter