Nova agenda científica de Talència per estar al dia de la recerca catalana

Talència, la nova institució de la Generalitat de foment de la recerca a Catalunya, posa en marxa una agenda científica a través del seu portal Recerca en Acció. L’agenda pretén donar visibilitat a tots els actes de divulgació de la ciència i la recerca catalana dirigits al públic general i fomentar la participació ciutadana en aquests esdeveniments.

L’agenda conté tota la informació dels esdeveniments, imatges i enllaços cap a les entitats organitzadores. Ofereix al públic un cercador que permet trobar les activitats per data, lloc, tema, públic, entitat, tipus d’activitat o paraula clau, i també eines 2.0 per compartir i seguir els actes que més interessin. Per altra banda, ofereix a les entitats de divulgació de la recerca un gestor de continguts que permet publicar informació sobre els actes que organitzen i sobre la pròpia institució.

A més a més, l’agenda també servirà per concentrar totes les activitats de la Setmana de la Ciència, coordinada per Talència, i que en l’edició d’enguany celebra dos fets, l’Any Internacional de la Biodiversitat i l’Any Internacional d’Apropament a les Cultures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter