L’avaluació de la recerca en humanitats i ciències socials

Amb el propòsit d’afavorir l’avaluació de la recerca en els camps d’Humanitats i Ciències Socials, l’Agència per la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya) ha publicat el llibre L’avaluació de la recerca en Humanitats i Ciències Socials. L’edició conté les aportacions més significatives del Taller «L’avaluació de la recerca en Humanitats i Ciències Socials», emmarcat dins l’XI edició dels Tallers de reflexió i debat de l’AQU Catalunya amb les universitats catalanes.

Aquesta publicació bilingüe, que és el primer número de la col·lecció Quaderns de Qualitat, té l’objectiu de divulgar els treballs més importants de l’Agència, així com de continuar el debat iniciat en el Taller i difondre’l a l’àmbit estatal. La seva voluntat és millorar el procés d’avaluació de la recerca en les àrees d’Humanitats i Ciències Socials.

La publicació s’estructura en tres capítols. El primer recull la ponència inaugural del Taller en què es fa una reflexió sobre l’avaluació del coneixement humanístic i social. El segon capítol presenta els resultats de l’estudi que l’Agència ha dut a terme sobre el perfil curricular del professorat lector i agregat en les àrees d’Humanitats i Ciències Socials. El darrer capítol conté les conclusions més rellevants a les quals van arribar els grups de treball del Taller, activitat on també intervingué l’Observatori de la Recerca (OR-IEC).

Per a més informació, podeu consultar el document sencer des del lloc web de l’AQU Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter