15a edició de la Setmana de la Ciència 2010 (SC’10)

Enguany, la Setmana de la Ciència 2010 (SC’10) arriba a la 15a edició i també coincideix amb la celebració de l’Any Internacional de la Biodiversitat i de l’Any Internacional de l’Apropament de les Cultures. La iniciativa, que té la voluntat d’acostar la ciència al públic en general, es celebrarà del 12 al 22 de novembre.

Aquest esdeveniment social, que està coordinat per Talència amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació, oferirà més d’un centenar d’activitats de divulgació científica i tecnològica com ara conferències, jornades de portes obertes, tallers, cursos, exposicions, entre d’altres, que tindran lloc a diverses entitats de Catalunya. Les activitats van adreçades a tots els públics (infantil, juvenil, universitari, adult, 3a edat, etc.), i són majoritàriament de caràcter gratuït.

Per a informar-vos de l’ampli ventall de propostes podeu consultar el calendari de la secció d’Activitats de l’SC’10, que us permet fer cerques per criteris diversos. Així mateix, podeu consultar els títols del Programa de cinema científic que ha elaborat la Fundación Española para la Ciència y la Tecnologia (FECYT).

Una resposta a 15a edició de la Setmana de la Ciència 2010 (SC’10)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter