Ajuts per a la formació d’investigadors

Ministerio de Educación

El subprograma Formación de Personal Investigador (FPI-MICINN) del Ministerio de Ciencia e Innovación (MICINN) fomenta la carrera científica de titulats superiors mitjançant la realització d’una tesi doctoral associada a un projecte d’investigació finançat pel Plan Nacional d’I+D+i. Les dades detallades sobre els ajuts concedits es poden consultar al portal web MERIDIÀ, on s’ha actualitzat l’Informe Becas y Ayudas de Formación de Personal Investigador (FPI) amb la informació corresponent a la convocatòria de 2009.

Les dades disponibles comprenen el període 2000-2009, en el qual s’han concedit un 29,3% del ajuts FPI totals, als territoris de llengua i cultura catalanes:

  • Catalunya:  1.941 ajuts (23,0%)
  • Illes Balears: 48 ajuts (0,6%)
  • País Valencià: 481 ajuts (5,7%)

El Gràfic amb les dades distribuïdes per àmbits dels Reports de la recerca, mostra que els ajuts van dirigits, majoritàriament, a investigadors de les àrees de les ciències experimentals i de les enginyeries.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del MICINN, així com l’apartat de Recursos Humans del portal web MERIDIÀ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter