Professorat de les universitats públiques catalanes

Ministerio de EducaciónS’ha actualitzat l’Informe Personal Docent Investigador (PDI), per universitats, departaments i àrees, del portal MERIDIÀ, que presenta les dades del professorat de les universitats públiques de Catalunya. Segons les dades facilitades per la Secretaria d’Universitats i Recerca (Generalitat de Catalunya), el curs 2009-2010 s’han comptabilitzat un total de 15.626 professors en el conjunt d’universitats, 3.917 més que fa 11 anys. L’informe no inclou el personal docent investigador amb categoria d’ajudants ni els investigadors en formació.

Pel que fa a les àrees de coneixement, es pot constatar que el PDI d’Enginyeria Telemàtica, Comunicació Audiovisual i Publicitat, Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial i Estudis d’Àsia Oriental ha crescut més del 100%, des del curs 1999-2000 fins el 2009-2010.

Per ampliar la informació, podeu consultar l’anàlisi de les dades de l’Estat Espanyol a l’entrada publicada l’1 d’octubre de 2010, al Blog de l’OR-IEC. Tanmateix, l’entrada del 13 de maig de 2010 mostra la distribució departamental del professorat de les universitats públiques del País Valencià i de les Illes Balears, en el període 1999-2008.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter