Conferència: Psicologia dels usos lingüístics interpersonals

SOCSLa Societat Catalana de Sociolingüística (SOCS) ha organitzat la conferència “Psicologia dels usos linguístics interpersonals”, que tindrà lloc el dijous 16 de juny a les 19 hores a la Sala Pi i Sunyer de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona).

Aquesta ponència té per objectiu mostrar en quines circumstàncies els catalanoparlants utilitzen la llengua o es decanten per altres i quins són els motius que els duen a fer el canvi. Es tracta d’una anàlisi des de la perspectiva psicològica i, per tant, des de l’estudi de l’observació de la conducta individual del parlant. La conferència serà a càrrec de Ferran Suay, professor del Departament de Psicobiologia de la Universitat de València (UV).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter