Convocatòria: Ajuts per a tesis doctorals en català (TDCAT-DGR 2011)

La Direcció General de Recerca (DGR) de la Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria dels Ajuts per a tesis doctorals en català (TDCAT-DGR 2011). La finalitat és atorgar ajuts per a tesis doctorals en català que s’hagin defensat durant el 2010, destinats a contribuir a les despeses i taxes administratives associades amb la finalització de la tesi doctoral i amb el tràmit d’obtenció del títol de doctor o doctora. La convocatòria restarà oberta fins el 15 de juliol de 2011 i s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, núm. 5899, de 14 de juny de 2011.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter