Convocatòria: Programa Nacional de Movilidad de Recursos Humanos 2011

Ministerio de EducaciónEl Ministerio de Educación ha obert la convocatòria del Programa Nacional de Movilidad de Recursos Humanos 2011, publicada al BOE núm. 136 de juny de 2011. L’objectiu és facilitar la incorporació temporal del personal docent universitari i d’investigadors a universitats, grans instal·lacions, laboratoris i centres d’investigació estrangers per tal que ampliïn coneixements i millorin la seva competència acadèmica. A més, s’impulsa la incorporació temporal de professors i investigadors que desenvolupen la seva tasca científica a l’estranger a grups d’investigació o centres espanyols.

Els ajuts podran sol·licitar-se per als següents subprogrames i modalitats:

a) Subprograma PROEXT-EDU. Estancias de movilidad de profesores e investigadores españoles en centros extranjeros. Termini de presentació de les sol·licituds: del 10 al 29 de juny de 2011.

Modalidad A. Estancias de profesores e investigadores séniores en centros extranjeros de enseñanza superior e investigación, incluido el Programa “Salvador de Madariaga”.

Modalidad B. Estancias de movilidad en el extranjero “José Castillejo” para jóvenes doctores.

b) Estancias de profesores e investigadores extranjeros en régimen de año sabático centros españoles. Termini de presentació de les sol·licituds: de l’1 al 21 de setembre de 2011.

La tramitació d’aquesta convocatòria és realitzarà mitjançant la sede electrónica del Ministerio de Educación. Per a més informació, us podeu adreçar al lloc web del Ministerio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter