Simposi: La posició de les llengües mitjanes com a eines científiques

Cent anys 1911-2011 Secció de Ciències

La Secció de Ciències Biològiques i la Secció de Ciències i Tecnologia de l’IEC organitzen el dimarts 21 de juny de 2011 el simposi “La posició de les llengües mitjanes com a eines científiques“. El simposi tindrà lloc a la Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona) de 9:30 a 14:00 hores i s’emmarca dins la commemoració del centenari de les seccions de Ciències de l’IEC.

L’objectiu d’aquest simposi és dissenyar i recomanar polítiques i estratègies que, sense deixar de treballar en el desenvolupament científic i tecnològic, vetllin per assegurar la integritat, la solidesa i la rellevància del català dins el món de les ciències naturals. La celebració d’aquest simposi sobre llengua i ciència vol ser un lloc de trobada per a intercanviar experiències de diversos països amb problemàtiques comparables en relació amb els usos lingüístics i que tenen el repte d’afavorir la internacionalització de la seva producció científica, i al mateix temps, mantenir la llengua pròpia en tots els àmbits de la cultura. A més del català, es tractaran les problemàtiques de Bèlgica i Suècia, així com l’ús de l’hebreu en els estudis científics. L’assistència al sismposi és gratuïta però, per raons d’aforament, es requereix inscripció.

2 respostes a Simposi: La posició de les llengües mitjanes com a eines científiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter