XII Simpòsium Fundació La Marató de TV3

El 29 de juny d’enguany la Fundació La Marató de TV3 exposarà, en el 12è Simpòsium, els resultats dels 35 projectes de recerca sobre malalties neurològiques finançats amb fons de La Marató 2005. Els 57 investigadors premiats exposaran les conclusions dels projectes en 3 sessions temàtiques: Parkinson i patologia vascular cerebral, Alzheimer, i epilèpsia i altres patologies. L’acte tindrà lloc a les 10.00 hores, a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). En la cloenda hi intervindran Salvador Giner, president de l’IEC; Boi Ruiz, conseller de Salut, i Enric Marín, president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i de la Fundació La Marató de TV3.

Des de l’any 2000 la Fundació organitza anualment un simposi en el qual s’exposen els resultats obtinguts pels projectes de recerca finançats. Dels 35 que es presentaran en aquesta edició, 23 són unitaris i 12 coordinats, i han estat desenvolupats en 41 centres de l’àmbit català, espanyol i internacional capdavanters en investigació neurològica.

La jornada inclourà el lliurament de la segona edició dels premis ”Divulga la Recerca de La Marató”, convocats per la Fundació La Marató de TV3 i la Fundació Institució Catalana de Suport de la Recerca. El certamen té com a objectiu fer accessibles a tot el públic els avenços científics assolits, i promoure la divulgació científica i tecnològica entre els joves mitjançant la creació de reportatges audiovisuals.

Podeu consultar el programa de l’acte al Blog de la Marató. Així mateix, les entrades publicades el 30 de novembre de 2010 i l’11 de febrer de 2010 ofereixen informació sobre l’activitat de recerca que du a terme l’entitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter