Convocatòria: Ayudas a la investigación en ciencias de la vida y de la materia

Fundación Ramón Areces La Fundación Ramón Areces presenta la convocatòria corresponent al XVI Concurso Nacional para la Adjudicación de Ayudas a la Investigación en Ciencias de la Vida y de la Materia. Els ajuts s’adrecen al finançament de nous projectes d’equips de recerca espanyols que es desenvolupin en les següents àrees: 1. Reprogramació cel·lular i teràpia regenerativa; 2. Models biomimètics i les seves aplicacions en medicina; 3. Malalties rares; 4. Epigenoma; 5. Canvi climàtic; 6. Ciències del mar.

La xifra total de l’ajut sol·licitat per projecte ha de guardar relació amb el nombre d’investigadors implicats en el mateix. La Fundación Ramón Areces recomana que la xifra sol·licitada per a un projecte de 3 anys no superi els 160.000 euros en total.

El termini de les sol·licituds finalitza l’11 de juliol. Trobareu tota la informació al lloc web de la Fundación.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter