Congrés: Men&Ren Conference 2011

Del dimarts 5 al divendres 8 de juliol es celebrarà l’edició del 2011 del Congrés Internacional de Música de l’Edat Mitjana i del Renaixement, conegut amb el nom de ‘Med&Ren Conference’. L’acte vol ser un fòrum de discussió sobre tots els aspectes relacionats amb la música d’aquests períodes, com són la relació entre la música i les dones a l’Edat Mitjana i el Renaixement, o els problemes d’autoria i atribucions de les obres d’aquella època.

Organitzat per la Societat Catalana de Musicologia (SCM), i la Institució Milà i Fontanals (CSIC), el congrés s’inaugurarà el 5 de juliol a les 10.30 hores a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, i les sessions tindran lloc a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), a partir de les 11.30 hores.

Podeu consultar-ne el programa al lloc web de la SCM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter