Convocatòria: INNCORPORA-Centros de Formación (INNCORPORA-CF2011)

MICINNAmb l’objectiu d’impulsar les empreses, els centres tecnològics i els centres de suport a la innovació tecnològica, les associacions empresarials i els parcs científics i tecnològics, el Ministerio de Ciencia e Innovación (MICINN) ha obert la convocatòria INNCORPORA-CF per a l’any 2011. Els ajuts corresponen al Subprograma Inncorpora, dins del Programa Nacional de Contratación e Incorporación de Recursos Humanos. El finançament anirà destinat a la contractació i formació inicial obligatòria de tecnòlegs, en centres de formació, per al desenvolupament d’un projecte concret d’investigació industrial, de desenvolupament experimental o d’estudi de viabilitat tècnica, en el període 2011-2014.

A efectes d’aquesta línia es consideren els següents centres de formació:

a) Centres de formació de postgrau
b) Centres de formació professional

El termini de presentació de sol·licituds per a aquesta convocatòria finalitzarà el 14 de juliol del 2011.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del MICINN, i també l’entrada publicada el 25 de maig del 2011, en aquest mateix blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter