Conferencia: University of Massachusetts Amherst: Emerging model of an American University

UMassL’IEC clausura el cicle de Conferències Magistrals de curs 2010–2011 amb la conferència «University of Massachusetts: Emerging model of an American University», a càrrec de Steve Goodwin, degà de la Facultat de Ciències Naturals de la University of Massachusetts Amherst. El Dr. Goodwin donarà a conèixer l’esforç que aquesta universitat ha fet al llarg dels últims anys per reduir el consum d’energia i d’aigua i la petjada de carboni, fet que l’ha convertit en un model d’universitat sostenible.

L’acte tindrà lloc el dijous 7 de juliol, a les 19:00 h a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya (Carrer Hospital, 56).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter