Convocatòria: Ajuts aposta pels joves investigadors de la UAB

Beques APOSTALa Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) engega el programa d’ajuts APOSTA, pioner a l’Estat espanyol, que té com a finalitat impulsar la recerca dels  joves investigadors de la universitat en la generació de nous coneixements científics que han d’orientar-se cap a la solució directa o indirecta dels nous problemes socials i de desenvolupament, és a dir, amb un fort impacte a la societat.

Aquesta primera convocatòria atorga ajuts a projectes dels àmbits de la Salut, Medi Ambient, Progrés social i cultural, Comunicació i llenguatge i Tecnologies innovadores amb un màxim de 25.000 € per projecte. Els beneficiaris seran joves investigadors (fins a 40 anys) doctors amb dedicació a temps complet, vinculats laboral o estatutàriament a la UAB.

El termini de sol·licituds es tancarà el dia 19 de setembre de 2011. Trobareu les bases de la convocatòria i el formulari de tramitació al web de la UAB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter