Convocatòria: Ajuts per a la recerca en el marc de la Comunitat de Treball dels Pirineus (ITT-CTP 2011)

CTPL’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria 2011 d’Ajuts per a projectes d’investigació i desenvolupament tecnològic que promoguin la cooperació entre el sector públic i privat dels diferents territoris de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP). La subvenció s’adreça a investigadors d’universitats, centres de recerca i empreses ubicades a Catalunya i té una durada màxima de 2 anys, amb un import màxim de 30.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds és el 20 de juliol. Podeu consultar les bases d’aquesta convocatòria al web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter