Convocatòria: Ajuts MAPFRE a la investigació (2011)

Fundación MAPFRELa Fundación MAPFRE ha convocat Ayudas a la investigación 2011 amb l’objectiu de promoure la recerca i la divulgació del coneixement en les àrees de treball de la fundació. Aquest any es finançaran un total de 75 projectes a investigadors, d’àmbit acadèmic i professional, que vulguin desenvolupar programes de recerca en alguna de les següents àrees: Salut (45 ajuts); Prevenció de riscos personals i naturals i Medi Ambient (20 ajuts); i, per últim, Assegurances (10 ajuts).

La dotació econòmica màxima per un any de projecte és de 15.000 euros. S’accepten sol·licituds fins a l’11 d’octubre. Trobareu tota la informació al lloc web de la Fundación MAPFRE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter