Convocatòria: Ajuts per incentivar els plans d’actuació d’unitats de valorització (2011)

ACC1ÓACC1Ó, l’agència de suport a l’empresa catalana, ha obert la convocatòria dels Ajuts destinats a incentivar els plans d’actuació d’unitats de valorització (2011). Els objectius de la convocatòria són: 1) Incentivar els plans d’actuació de les unitats de valorització per tal d’identificar, valoritzar i explotar les tecnologies generades en els agents d’R+D catalans; 2) Potenciar projectes i activitats de valorització tecnològica dels agents del sistema per fer rendible tot l’estoc de coneixement acumulat per aconseguir la transferència efectiva de la tecnologia cap al teixit productiu.

Els beneficiaris poden ser universitats, escoles de negoci i col·legis professionals ubicats a Catalunya que disposin d’una unitat d’innovació o d’una unitat de valorització tecnològica. La convocatòria restarà oberta fins el 27 de juliol de 2011 i s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, núm. 5918, de 12 de juliol de 2011.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web d’ACC1Ó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter