Convocatòria: ERC Starting Grants (2011)

ERCL’European Research Council (ERC) ha convocat les prestigioses ERC Starting Grants (2011). En les anteriors edicions, els investigadors dels territoris de llengua i cultura catalanes hi han obtingut excel·lents resultats.

La convocatòria presenta ajuts per donar suport a investigadors que es troben en l’inici o consolidació del seu programa o equip de recerca. L’únic criteri de selecció és l’excel·lència científica de les propostes presentades per investigadors de qualsevol nacionalitat i establerts a un Estat membre de la Unió Europea (UE) o a un país associat. El finançament màxim per a cada ajut és de 1.500.000 € per un període no superior als 5 anys. Els terminis de presentació són diferents per als 3 grans àmbits de la convocatòria:

a) Physical Sciences and Engineering: 12/10/2011
b) Life Sciences: 09/11/2011
c) Social Sciences and Humanities: 24/11/2011

Per a més informació, podeu consultar la guia oficial per als sol·licitants i les entrades sobre els ajuts ERC publicades a aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter