TARACEA, plataforma de mecenatge de projectes de divulgació científica

TaraceaMitjançant la plataforma TARACEA, empreses i particulars poden participar en el finançament de més de 250 projectes de divulgació científica amb donacions des de 5 euros. Es tracta d’un programa de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) que pretén donar un impuls social a la realització d’activitats de divulgació de la ciència i la innovació.

Els projectes de TARACEA han superat l’avaluació de la convocatòria anual pública de la FECYT i corresponen a tipologies ben diverses: concursos, llibres, jornades, cursos, projeccions documentals, etc. En un alt percentatge s’adrecen a nens i joves que cursen estudis des de primària fins a la universitat. Podeu consultar tots els projectes des del seu cercador web per tipologia de projecte, categoria i subcategoria i comunitat autònoma.

Per col·laborar cal estar registrat en el sistema i omplir un formulari electrònic. Trobareu tota la informació al lloc web de TARACEA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter