Convocatòria: Ajuts per a la contractació de personal investigador novell (FI-DGR 2012)

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria d’Ajuts destinats a universitats, centres de recerca i fundacions hospitalàries per a la contractació de personal investigador novell (FI-DGR 2012). La convocatòria, que s’emmarca en el Pla de recerca i innovació (PRI), té l’objectiu de promoure la qualitat en la recerca mitjançant la incorporació dels investigadors en grups de recerca que desenvolupin un projecte d’R+D vigent.

El programa té una durada de tres anys, i els sol·licitants poden ser:

  • Llicenciats, enginyers o arquitectes superiors, que a més hagin superat 60 crèdits ECTS (European Credit Transfer System) d’un màster universitari.
  • Graduats que tinguin 300 ECTS entre estudis de grau i postgrau (almenys 60 ECTS de màster).
  • Diplomats que tinguin 300 ECTS entre estudis de diplomatura i de màster (almenys 60 ECTS).
  • Llicenciats, enginyers o arquitectes superiors, que hagin obtingut la suficiència investigadora/Diploma d’Estudis Avançats (DEA) amb posterioritat a l’1 de gener de 2009.

El termini de presentació de les sol·licituds és del 5 al 22 de setembre de 2011. Podeu accedir al formulari des del lloc web de l’AGAUR.

Per obtenir informació sobre les beques i ajuts per a la formació de personal investigador (FI) del període 1997-2009, podeu consultar l’entrada publicada el 21 de juliol del 2011, al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter