62 revistes científiques dels Països Catalans a la base de dades Web of Science

La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia (FECYT) ha publicat el llistat de revistes espanyoles incloses a la base de dades Web of Science (WoS) fins l’abril del 2011. De les 171 revistes presents a WoS, 50 es publiquen a Catalunya (29,24%), 11 al País Valencià (6,43%) i 1 a les Illes Balears (el 0,58%), és a dir, un total de 62 revistes que representen el 36,26% del global espanyol. Pel que fa a l’àmbit estatal, gairebé la meitat del total s’editen a Madrid (82 revistes, 47,95%).

WoS és una plataforma de pagament de Thomson Reuters, integrada dins la ISI Web of Knowledge, que conté informació actual i retrospectiva de les revistes de recerca més prestigioses i d’alt impacte d’arreu del món. La FECYT en gestiona la llicència nacional.

La base de dades s’actualitza setmanalment i dóna accés a les edicions següents:

Per a ampliar aquesta informació, podeu accedir a l’entrada publicada el 21 de juny del 2010, que fa referència a l’augment important del nombre de revistes catalanes a l’índex de revistes Journal Citation Reports (JCR 2009). També s’hi pot consultar el llistat complet de les 30 revistes dels territoris de llengua i cultura catalanes, incloses al JCR. Així mateix, l’entrada publicada el 21 de juny del 2011 conté les publicacions catalanes, valencianes i balears presents  al JCR 2010.

Una resposta a 62 revistes científiques dels Països Catalans a la base de dades Web of Science

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter