Convocatòria: Ajuts per a treballs de recerca i per a la contractació de personal investigador en l’àmbit de la pau (RICIP 2011 i FI-ICIP 2011)

L’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) és una entitat de recerca, divulgació i acció que promou  la cultura de la pau a la societat catalana i arreu del món. En el marc del seu Pla Pluriennal, i amb la col·laboració de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), s’ha obert la convocatòria d’Ajuts a treballs de recerca en l’àmbit de la pau (RICIP 2011), que s’adreça a les universitats del sistema universitari o dels centres de recerca públics o privats sense finalitat de lucre. Les entitats beneficiàries de Catalunya han de tenir com a activitat principal la realització de treballs de recerca originals i inèdits en l’àmbit de la pau, que permetin l’obtenció de nous resultats en el camp teòric, o l’aplicació pràctica de solucions idònies per augmentar l’eficàcia i l’eficiència en la gestió dels conflictes.

Tanmateix, en el marc del Pla de Recerca i Innovació (PRI), s’ha obert la convocatòria d’Ajuts per a l’etapa de recerca de personal investigador novell en els àmbits d’interès de l’Institut Català Internacional per la Pau (FI-ICIP 2011). El seu objectiu és atorgar i renovar els ajuts per a la contractació de personal investigador per a la realització de projectes de recerca en els àmbits d’interès de l’ICIP.

Les propostes presentades a ambdues convocatòries han de tractar algun dels àmbits de recerca següents: Seguiment de conflictes armats i de processos de pau; Moviment per la pau; Polítiques de seguretat i defensa; Construcció de pau;  i Evolució de la peace research.

El termini de presentació de les sol·licituds es tancarà el 3 d’octubre de 2011. Podeu accedir al formulari d’inscripció de RICIP 2011 i al formulari d’inscripció de FI-ICIP2011, i també a les convocatòries, des del lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter