Convocatòria: Programa INNVIERTE Economía Sostenible

CDTIEl Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) ha iniciat, en el marc del Programa INNVIERTE Economía Sostenible, el procés públic de selecció d’iniciatives d’inversió privada que participen en projectes inversors públic-privat de capital de risc, en el sectors biosanitari i de les tecnologies industrials. L’acció està finançada pel Plan INNOVACIÓN 2011 i s’emmarca dins la Estrategia Estatal de Innovación (E2I). L’objectiu és fomentar el desenvolupament i la consolidació d’empreses innovadores de base tecnològica i amb un alt potencial de creixement econòmic. El termini de presentació de les propostes  finalitzarà el 7 d’octubre del 2011.

Pel que fa a la selecció de propostes de l’àmbit biosanitari, es consideren les empreses que operen tant en el sector farmacèutic, com en els sectors de biotecnologia per a la salut i de les tecnologies sanitàries (productes, equips i programari d’ús mèdic). En l’àmbit de les tecnologies industrials, es contemplen els sectors d’activitat dirigits a generar teixit industrial que desenvolupi productes i processos innovadors.

Per a més informació, us podeu adreçar al Departament de Promoció de la Innovació del CDTI. També podeu consultar la nota de premsa publicada recentment pel Ministerio de Ciencia e Innovación (MICINN) que informa del finançament que es destinarà a empreses innovadores i de base tecnològica, a través del Programa INNVIERTE Economía Sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter