Informe anual de l’R+D i la Innovació a Catalunya 2011

Informe_ACC1OJa podeu consultar a MERIDIÀ, dins dels nous documents a l’apartat Context, l’Informe anual de l’R+D i la Innovació a Catalunya 2011. ACCIÓ elabora aquest estudi anual de referència sobre la situació i l’evolució de l’R+D+I a Catalunya a través dels principals indicadors. A més, es compara la situació de Catalunya amb la d’altres territoris i, finalment, s’ofereix una sèrie de conclusions i recomanacions per avançar en un futur i facilitar la presa de decisions.

Entre les principals conclusions de l’informe destaca el fet que Catalunya inverteix més en R+D que països europeus com Noruega, Portugal o Irlanda. En termes d’R+D sobre el PIB, se situa en els nivells de Noruega, Holanda i la Xina. A més, és la comunitat autònoma amb major nombre d’empreses innovadores (un 22%, seguint Madrid amb un 15%) i també la principal receptora dels fons estatals i europeus adreçats a R+D+I.

Per a més informació podeu consultar el web de l’Anella d’ACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter