Convocatòria: Ayudas para las matrículas de los programas de doctorado y para estancias breves del Subprograma FPI-MICINN (2011)

Subprograma FPI-MICINNL’objecte de la convocatòria Ayudas para las matrículas de los programas de doctorado oberta pel Ministerio de Ciencia e Innovación (MICINN) és el finançament de matricules dels programes de màster o doctorat dins del programa de doctorat del Subprograma de Formación de Personal Investigador (Subprograma FPI-MICINN) que es realitza en una universitat espanyola pública o privada. S’adreça al personal investigador en formació, en fase de beca, que tingui un ajut emparat per aquesta convocatòria o anteriors, corresponent als cursos 2010-11 i/o 2011-12.

Dins del mateix Subprograma Subprograma FPI-MICINN s’ha obert també la convocatòria Ayudas para la realización de estancias breves en otros centros de I+D. Les estades es podran dur a terme en centres estatals o estrangers amb una durada mínima de 2 mesos i màxima de 6.

Les sol·licituds s’han de tramitar electrònicament a través del MICINN i mitjançant la signatura electrònica del representant legal del centre. El termini de sol·licitud finalitza el proper 29 de setembre de 2011.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter