La Universitat Jaume I signa un conveni de col·laboració amb l’IEC

conveni IEC-UJIEl president de l’IEC, Salvador Giner, i el rector de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló, Vicent Climent, han signat un conveni de col·laboració per a l’intercanvi d’informació estadística en matèria de recerca, amb l’objectiu de millorar el coneixement sobre l’estat de la recerca en els territoris de llengua i cultura catalanes.

La Universitat Jaume I (UJI) oferirà a l’Observatori de la Recerca informació en l’àmbit de la recerca per incorporar-la al portal MERIDIÀ, com programes propis de beques predoctorals, suport intern a grups de recerca o tesis doctorals llegides, entre altres. També facilitarà els indicadors que, com a resultat de la seva activitat, siguin rellevants per al sistema d’informació sobre la recerca.

Per a més informació podeu consultar la notícia al lloc web de l’IEC i al de la UJI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter