Oportunitats laborals i finançament en R+D+I

En el context de l’R+D+I, hi ha diverses institucions públiques que disposen de serveis per a la cerca d’oportunitats de treball i programes de finançament. Fons x recerca de la Xarxa Vives d’Universitats, Connexió Talent, gestionat per la Generalitat de Catalunya,  i UABcercador de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) són tres iniciatives catalanes que dinamitzen l’oferta i la demanda laboral i el finançament competitiu, en els diversos camps de la investigació. En l’àmbit estatal i europeu, existeixen serveis com OFER-TRABEC (RedIris)  i Participant Portal (European Commission).

Fons x recerca és una guia de programes de finançament de la recerca i està pensada per a què els investigadors puguin localitzar les oportunitats existents. Les opcions de cerca són per àrea de coneixement, per tipus d’acció o per àmbit del programa. Connexió Talent és una eina que aporta un servei integral, tant de publicació com de gestió de les ofertes i les candidatures, amb l’objectiu de captar talent científic i tecnològic nacional i internacional. UABcercador ofereix informació sobre convocatòries d’ajuts, beques, premis o subvencions destinats a la comunitat universitària. El recurs permet fer cerques segons el perfil de l’usuari, l’entitat convocant, el tipus d’estudi, l’àmbit científic, entre d’altres criteris.

D’altra banda, OFER-TRABEC es dedica a la distribució d’ofertes de treball en l’entorn acadèmic i científic espanyol a través de correu electrònic. El lloc web Participant Portal conté informació sobre les convocatòries del 7è Programa Marc (FP7) i del Competitiveness and Innovation Programme (CIP).

Per estar al dia dels recursos per a la cerca d’oportunitats de treball i programes de finançament, podeu consultar la nova secció Convocatòries i Treball del Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter