Presentació de la revista «Journal of Catalan Intellectual History»

El dimarts 4 d’octubre es presentarà el primer número de «Journal of Catalan Intellectual History», una revista que neix ambJournal of Catalan Intellectual History l’objectiu de promoure i difondre els estudis sobre filosofia contemporània en l’àmbit internacional. De periodicitat bianual i textos bilingües (català-anglès), tindrà edició impresa i en línia d’accés obert, que podeu consultar a l’Hemeroteca Científica Catalana.

En la presentació, que tindrà lloc en la sala d’actes de l’Ateneu Barcelonès a les 19.00 hores, intervindran Salvador Giner, president de l’IEC, i Vicenç Villatoro, director de l’Institut Ramon Llull. El coordinador de l’acte serà Ramon Alcoberro, bibliotecari de l’Ateneu Barcelonès. En l’organització de l’acte participa també la Societat Catalana de Filosofia (IEC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter