Jornades Història de les ciències exactes

Jornades FFSB

La Fundació Ferran Sunyer i Balaguer (FFSB), en commemoració del naixement del matemàtic català, organitza les Jornades Història de les ciències exactes: Noves aportacions i projectes, que tindran lloc a la ciutat de Figueres els dies 10 i 11 de febrer de 2012. Les jornades compten amb la col·laboració de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i la Tècnica (SCHCT), de la Càtedra Lluís A. Santaló de la Universitat de Girona i de l’Ajuntament de Figueres.

Si esteu interessats en participar-hi, podeu presentar comunicacions curtes sobre història de les ciències exactes que mostrin l’estat actual de la recerca en aquest camp fins al 30 de novembre de 2011. Les inscripcions es fan mitjançant un formulari de sol·licitud al lloc web de les Jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter