Convocatòria: Evaluación de la Calidad Editorial y Científica de las Revistas Científicas Españolas (2011)

Calidad de Revistas Científicas FECYTS’ha obert la 3a edició de la convocatòria Evaluación de la Calidad Editorial y Científica de las Revistas Científicas Españolas 2011 de la Fundación Española para la Ciencia y Tecnología (FECYT) que té com a objectiu afavorir la visibilitat, el posicionament i la innovació de les publicacions estatals a nivell internacional.

Les revistes presentades es sotmetran a processos d’avaluació de la seva qualitat editorial i científica. Aquelles que els superen, obtindran el “Sello de Calidad FECYT” com a reconeixement i, a més, accés a la seva eina de gestió electrònica al Repositorio Español de Ciencia y Tecnologia.

El termini per presentar sol·licituds finalitza el 13 d’octubre de 2011 a les 13 hores. Per a més informació, consulteu el lloc web de la FECYT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter