Conferència: ‘Neurorobòtica, el repte de la robòtica assistencial’, d’Alícia Casals, inaugura el curs 2011-2012 de l’IEC

Alícia Casals, enginyera industrial i membre de la Secció de Ciències i Tecnologia (SECCT) de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), inaugurarà el curs 2011-2012 de l’IEC demà, dimarts 11 d’octubre,  amb una conferència sobre la neurorobòtica i el potencial que ofereix a la medicina. L’acte se celebrarà a les 18.30 hores a la sala Prat de la Riba de l’Institut, i inclourà l’actuació musical de Lídia Pujol. La sessió serà presidida pel president de la Generalitat, Artur Mas, i comptarà amb la presència del president de l’IEC, Salvador Giner.

El musicòleg i secretari general de l’Institut, Romà Escalas, obrirà la sessió amb una introducció al concert Les veus del català, de Lídia Pujol. En el decurs de l’acte, es presentarà també la Memòria: Curs 2010-2011, i es lliuraran les medalles als membres de l’IEC que han passat a la condició d’emèrits.

L’entrada a la sessió és amb invitació i es podrà seguir en directe per Internet.

Una resposta a Conferència: ‘Neurorobòtica, el repte de la robòtica assistencial’, d’Alícia Casals, inaugura el curs 2011-2012 de l’IEC

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

    La sessió inaugural del curs 2011-2012 ja es pot consultar a la Videoteca de l’IEC [http://videoteca.iec.cat/entrada.asp?v_id=204].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter