Technology Offers: el catàleg en línia de patents de l’UPC

Technology OffersLa Universitat Politècnica de Barcelona (UPC) ha creat Technology Offers, un espai dins del lloc web de l’Oficina de Patents i Llicències (OPL) que funciona com a catàleg virtual de la seva oferta tecnològica. Amb aquesta plataforma es dona més visibilitat a la cartera de patents resultants de la recerca duta a terme en àrees emergents de la ciència i la tecnologia, facilitant que les empreses puguin accedir-hi i arribar a acords de comercialització.

La UPC, amb el reconeixement de Campus d’Excel·lència Internacional (CEI), és una de les universitats capdavanteres a Espanya en patents sol·licitades i explotades. En el darrer any es van registrar 45 patents prioritàries i 33 internacionals i es van signar un total de 18 llicències amb empreses spin off i externes. A nivell europeu, és una de les institucions més actives en recerca i transferència de coneixement, l’any passat va ingressar més de 64 milions d’euros per activitats de transferència de tecnologia.

Per a més informació, consulteu l’apartat de Patents del portal web MERIDIÀ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter