AGAUR, referent en el suport al sistema universitari i de recerca català

La Generalitat de Catalunya potencia l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) per a què esdevingui una referència en matèria de beques i de cooperació amb les universitats i els centres de recerca. En aquest sentit, l’Agència ha renovat la imatge corporativa i el lloc web, d’acord amb els criteris de la Secretaria d’Universitats (SUR) del Departament d’Economia i Coneixement, en què s’inscriu.

L’AGAUR es creà l’any 2001 amb l’objectiu de donar suport a la comunitat universitària i investigadora del territori català. Al llarg d’aquests deu anys, ha finançat 700 investigadors catalans i ha incorporat a Catalunya més de 400 investigadors de fora. A més, s’han reconegut més de 1.200 grups de recerca, dels quals se n’han finançat gairebé 780. D’altra banda, s’ha potenciat la incorporació de doctors al teixit empresarial,  augmentant la connexió entre les empreses i el sector públic. També s’han gestionat beques universitàries per un import de més de 151 milions d’euros.

Per a informar-vos de totes les línies d’ajuts i dels programes de suport a la recerca consulteu el nou lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter