Convocatòria: ERC Synergy Grants (2012)

ERCL’European Research Council (ERC) ha convocat els ajuts ERC Synergy Grants (ERC-2012-SyG), amb un pressupost global de 150 milions d’euros. Aquests ajuts volen donar suport durant 6 anys a projectes de recerca de grups a la frontera del coneixement en qualsevol temàtica. Es requereix el lideratge de 2, 3 o 4 investigadors principals i el finançament màxim per un projecte pot arribar als 15 milions d’euros.

La finalitat de la convocatòria és crear grups de diversos investigadors que comparteixin habilitats i coneixements per investigar conjuntament buscant sinèrgies i elements complementaris. En darrer terme es tracta d’impulsar el valor afegit de treballar en grup que permeti avançar fins on no seria possible amb un sol equip. L’únic criteri d’avaluació és l’excel·lència científica.

El termini de presentació finalitza el 25 de gener de 2012. Per a més informació, podeu consultar la convocatòria publicada al servei web Participants Portal i les entrada sobre l’ERC publicades a aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter