Convocatòria: Ajuts per a cursar màsters per al foment i la difusió de la llengua catalana (MFC 2011)

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria d’ajuts per cursar màsters universitaris impartits per les universitats del sistema universitari català, l’objectiu dels quals sigui el foment i la difusió de la llengua catalana, per al curs 2011-2012 (MFC). L’ajut ha de tenir lloc durant l’any acadèmic 2011-2012, i consisteix en el pagament de l’import de la matrícula que serà de 1.000 euros. L’oferta de màsters universitaris es pot consultar a la pàgina web de la Secretaria d’Universitats i Recerca (SUR).

El termini de presentació de les sol·licituds és de l’1 al 30 de novembre de 2011, i s’han d’omplir per via electrònica a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació podeu consultar el lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter